Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy och användningen av cookies här.

×

För företag

Samtliga organisationer på oppnadorren.se samarbetar med företag och organisationer som vill engagera sig i mångfalds- och inkluderingsfrågor på olika sätt. Här kan du läsa mer om vad de erbjuder och hur du får kontakt.

Yrkesdörren

Genom att arrangera en nätverksträff tillsammans med Yrkesdörren kan ni bidra till mångfald på arbetsmarknaden och aktivt visa era anställda vad ni har för värderingar. Yrkesdörren strävar efter att öka mångfald i arbetslivet genom att ge arbetsgivare tillgång till hela talangpoolen och på så sätt ta vara på utrikesföddas kompetens. Kontaktuppgifter hittar du på deras hemsida.

Nya Kompisbyrån

Nya Kompisbyrån stöttar företag och organisationer att hitta olika former av aktiviteter som kan stärka ert inkluderingsarbete. För att samarbeta med Nya Kompisbyrån är det viktigt att dela deras visioner och värderingar, samt att det finns ett intresse av långsiktighet. Kontaktuppgifter hittar du på deras hemsida.

Svenska med baby

Svenska med baby är alltid öppna inför nya gynnsamma samarbeten med företag och organisationer som delar deras vision och värdegrund. Ta kontakt om du har ett en idé eller fråga som rör samarbete eller partnerskap. Kontaktuppgifter hittar du på deras hemsida.