Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy och användningen av cookies här.

×

För ett öppnare Sverige

ÖppnaDörren är en portal för organisationer som du kan engagera i för att vara med och bidra till ökad mångfald och inkludering i samhället. Engagera dig i en eller flera organisationer och var med och skapa ett öppnare Sverige.

Eller spela vår film

Hitta ett initiativ som passar dig

Yrkesdörren, Svenska med baby och Nya Kompisbyrån skapar enkla och givande möten mellan etablerade svenskar och nya svenskar. Läs mer om hur du kan engagera dig.

Yrkesdörren

I Sverige tillsätts sju av tio jobb med hjälp av kontakter. De nätverk vi har är med andra ord direkt avgörande för yrkeslivet. Yrkesdörren hjälper dig att bredda ditt nätverk genom att skapa möten mellan etablerade svenskar som vill bredda och dela med sig av sitt nätverk, och nya svenskar som vill bygga upp ett nätverk i sitt nya hemland.

Svenska med baby

Svenska med baby skapar möten mellan nya och etablerade föräldrar och barn i Sverige, med olika bakgrund och från olika bostadsområden. Med öppna föräldragrupper, aktiviteter för barnfamiljer och digitala möten arbetar Svenska med baby med att bryta segregationen, bygga nya broar, ge föräldrastöd och träna svenska.

Nya Kompisbyrån

Nya Kompisbyrån länkar samman nya och etablerade svenskar för enkla och roliga möten i vardagen. Deltagarna lär känna varandra, övar svenska och utbyter erfarenheter. Tillsammans verkar vi för ökad gemenskap i samhället.

Lär känna organisationerna på sociala medier